Valjakkoajelutus

Tarjoamme pienimuotoista valjakkoajelutusta esim. polttareihin, syntymäpäiväjuhliin, työporukoille sekä muihin tapahtumiin ohjelmanumeroksi. Meiltä myös näytösluontoiset ajelut. Sovimme aina jokaisesta ajelutuksesta erikseen ja käymme tarkalleen sille tarkoitetut puitteet lävitse mm. käymme tarkastamassa ajelutuspaikan (turvallisuuden vuoksi) ennen itse tapahtumaa. Myös maankäyttöluvat tulee asiakkaan ottaa huomioon valjakkoajelutusta järjestettäessä.

Pidämme myös luentoja mm. valjakkourheilusta, canicrossista jne.

Tarkempia tietoja voit kysellä Hannelta: 040-1279976.

Aina ei valitettavasti sää ole puolellamme ja silloin joudumme ottamaan vallitsevat sääolosuhteet huomioon, joten olethan varautunut asiaan! Meille tärkeintä on turvallinen toimiminen sekä koirien hyvinvoinnin turvaaminen. Ajelutukset tapahtuvat joko reellä tai sitten kaksi paikkaisella charter-kärryllä.

Ohjelmat sekä hinnat

Arktista vetovoimaa

Tutustu koiravaljakkourheilun maailmaan sekä sen eri harrastusmuotoihin. Opastuksen aikana kuulet valjakkourheilun historiasta tähän päivään sekä miten lajista on tullut huippu urheilun muoto. Pääset rapsuttelemaan ystävällisiä arktisia rekikoiriamme sekä kuulet koirien päivittäisestä hoidosta sekä miten koiria treenataan.

Halukkaat saavat valjastaa koiran sekä kokeilla valjakkoajoa kickbikella yhden koiran vetämänä.


Aika noin 1,5tuntia, ryhmän koosta riippuen

Hinta: Kysy tarjous


Ohjelmaan voidaan lisätä halutessa esim. makkaranpaistoa laavulla tai muuta pientä purtavaa.