Kefeus King´s Dollar x Kefeus Uyarak

Nunatak s.6.12.2016

Kenneliimme syntyi yllätys läiskäpentue itsenäisyyspäivänä. Pentueen ylpeä emä on Kefeus kennelin omistuksessa oleva Kefeus King´s Dollar eli Dollari ja isänä kennelimme oma koira Kefeus Uyarak Nunatak eli Jara. Reipppaita pentuja syntyi yhteensä 7kpl joista 3urosta sekä 4narttua.

Dollari on iloinen ja helppo koira joka tuli meille lainaan Kefeus kennelistä noin 1 1/2 vuotta sitten tarkoituksena vahvistaa kisatiimiä. Dollari on nopea tiimikoira, joka tekee työtä hyvällä asenteella. Dollarilla on REK 2 tulos vuodelta 2016. Koiran sukutaulut löytyy täältä:

Jara on kennelimme johtajakoira. Tarkoituksenamme on ollut teettää Jaralla ensimmäinen pentue lähiaikoina, mutta Jara päätti olla meitä nopeampi ;) Jara on johtaja niin valjakossani kuin myös nyt alkanut ottaa laumassa johtajan paikkaa hiljalleen. Jara valioitui keväällä 2017 käyttövalioksi. Jaralla on seuraavat tulokset:

REK:

REK1, REK2, REK2

REKÄ:

JOH1

YLE1

Näyttelyt:

JUN-ERI JUK1

NUO-H

KÄY-ERI

KÄY-EH KÄK3

KÄY-ERI KÄK3

Jarasta voit lukea lisää Siperianhuskyt Urokset-osiosta sekä Jaran sukutaulun löydät täältä:


Pentueelle tullaan tekemään DNA-testi, jotta polveutuminen voidaan taata. Pentue rekisteröidään Kennel Arcticpelagoksen nimiin.