Suunnitelmissa

Pikkutassujen tepsutusta, nappinenien tuhinaa vuodelle 2018

Toivomme syntyväksi tulevalle kesälle 2018 pentuja yhdistelmästä Susitievan Rantasipi x Kefeus Ink. Sipi on kennelimme omistuksessa ja koirasta voi lukea lisää siperianhuskyt osiosta. Ink on kenneli Kefeuksen sekä hyvän ystäväni omistuksessa. Ink on keskisuuri uros, jolla on miellyttävä luonne. Valjaissa periksiantamaton työmoraali. Juoksee kaikilla paikoilla, mutta pääasiallisesti johdossa. Hyvä ruokahalu, tiivis turkki sekä kestävät tassut. Ink on juossut pitkänmatkan kisoja. Koirien sukutaulut:

Pentueesta mahdollisesti myös myyntiin, jos pentuja siunaantuu yli kennelin tarpeen.

Emä: Susitievan Rantasipi

Isä: Kefeus Ink Photo: Sofia Ericsson

Kenneliimme suunnitteilla pentue kesälle 2016

Suunnitelmissa siperianhuskypentue kesälle 2016 Kefeus Ithilille. Ithil on Kefeus kennelin omistuksessa, mutta on meidän kennelissämme lainassa ja juoksee kilpavaljakkomme johtajana, juoksi viimevuonna Rautavaaralla kutosen sprintissä täysin vieraassa valjakossa johdossa REK2 - ainoastaan toinen johtaja Jara oli Ithilille tuttu. Myös mahdollinen tuleva pentue tulee syntymään meillä Nauvossa.

Ithilillä on uskomaton asenne ja se rakastaa juoksemista. Ithilillä on Karsten Grönåsin arvostelemana EH 2015 vuoden erikoisnäyttelystä ja sen silmät on tarkastettu terveeksi. Uros tulee mitä todennäköisemmin olemaan Suomesta. Muutama eri vaihtoehto on.
Ithil on kevyempi versio emästään Crowsta, se on nopea ja ketterä narttu. Isältään Iknekiltä on perinyt sinnikkyyttä ja vahvan oman tahdon, edes takajalan katkeaminen ei estänyt tämän hienon koiran rekikoiranuraa. Ithil on yksi parhaista koirista joita minulla on ollut kunnia päästä ajamaan. Se on luonteeltaan rauhallinen ja helppo, ihmisläheinen Pitkänokka, joka haluaa olla aina mukana. Hyvin persoonallinen koira. Valjaissa tahtoo hieman kuumua ja paikallaan olo ei ole sen vahvoja puolia, mutta eihän kunnon rekikoiran kuulukkaan seistä paikoillaan-vai mitä ;)

I pentueesta on tullut useampia hienoja johtajakoiria, Ithilin sisko on N KVA Kefeus Iridium "Irri", velipoika Ink on juossut johdossa jo alle 2 vee Finnmarkslöpetin 400 km startista maaliin johdossa. Suurinosa I pentueesta on johtajakoiria - Inkin ja Irrin lisäksi Johka, Biegga, Ion, Ithil, Naga ja Wimma juoksevat johtajina.

Ithilin kumppaniksi on valittu suomessa syntynyt ja kasvanut uros, Susitievan Letto Susitievan Kennelistä. Koiran sukutaulu löytyy täältä:

Letto on juossut safaritöissä opastiimin johtajana sekä sillä on tulokset REK1 ja REK-JOH2.

Lisää suunnitteilla olevasta pentueesta voi kysyä joko minulta, Hannelta tai Kefeus kennelistä, Jenni Hasalta.

Kefeus Ithil

Susitievan Letto vasemmalla