Urokset

Kefeus Naggar Faust eli Vauhti

S.19.06.2008

Isä. Kefeus Traleika Naggar

Emä. Jedeye Vampira

Sukutaulu: http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FIN52083/08&R=270

Tulokset:

Rekikoirien kilpailukoe:

REK 1 aika 26:49 18-19.10.2014 Jämijärvi

REK 2 14.3.2015 Rautavaara

REK 2 19.3.2016 Rautavaara

Vauhti tuli minulle ystäväni kautta, mutta olin tutustunut koiraan jo aikaisemmin hakiessamme Nellan East Xpress kennelistä. Muistan Vauhdin olleen ensimmäinen koira, joka tuli meitä iloisesti häntä heiluen tervehtimään. Ihastuin jo tuolloin Vauhtiin ja sen sosiaaliseen luonteeseen ja tuntuikin heti oikealta ratkaisulta ottaa Vauhti meille kun ystäväni ilmoitti, että koira etsisi uutta kotia. En ole päivääkään päätöstäni katunut vaikka sainkin kuulla Vauhdin kiipeily taidoista ja siitä kuinka se oli tuottanut harmaita hiuksia monelle. Myöskään lauman hiljaisin koira ei Vauhti ole. Lähtötilanteessa ääni voi nousta jopa yllättävänkin korkealle ja muutenkin koira kuumuu lähdössä, mutta näistä ikävistä puolista huolimatta pidän koiran iloisesta luonteesta sekä työmotivaatiosta todella paljon.

Vauhti on todella sosiaalinen koira niin ihmisten kuin koirienkin kanssa. Se ei todellakaan ole koira, joka tykkää saada rähinöitä aikaiseksi vaan pikemminkin siirtyy pois tällaisista tilanteista. Vauhti omaakin välillä hyvin naiivin ADHD-luonteen, mutta on nyt vanhemmiten jo hieman rauhoittunut. Valjakossa tekee työtä 100% työasenteella ja on juossut minulla kaikissa paikoissa. Osaa suunnat sekä käskyt kohtalaisen hyvin, vaikkakin seis-käsky ei ole kaikista mieluisin, sillä tahtoisi vain juosta eteenpäin. Parhaiten tekee töitä kuitenkin pyöräparissa ja näenkin sen olevan Vauhdin paikka suuremmassa valjakossa.

Arcticpelagos Lumen Falco eli Falco

S.26.6.2018

Isä. Kefeus Ink

Emä. Susitievan Rantasipi

Sukutaulu:

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?Rek...


Falco on kennelimme omasta pentueesta. Falco on iso uros ja hyvin kova tekemään valjaissa töissä. Hyvä ruokahalu ja varsin iloinen persoona.